главная форум чат фотогалерея ресурсы новости календарь игротека поиск почта

Страницы: (100) « Первая ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 [73] 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 ...  Последняя » ( Перейти к первому непрочитанному сообщению ) закрыто | новая тема | опрос

> События на Украине [часть 11]
Alexer
посетители

Кстати, Украина прорыв дамбы опровергает.
http://fresh.org.ua/novosti/90408/proryv-d...mkoy_2014-06-23
23.06.14 - 13:42 #6025574
DESIRE
посетители

а почему у нас теперь вода круглосуточно? значит,стали меньше брать с кубани после прорыва.
врут.
23.06.14 - 13:50 #6025583
Alexer
посетители

Дажди жи. :unsure: Нибиржай наполнился. :'(
23.06.14 - 14:28 #6025647
Lone
насеновале
засранцы

надо его спустить, я считаю
23.06.14 - 14:43 #6025667
555
посетители

да.
пусть резвицца.

23.06.14 - 15:01 #6025690
onehalf3554
инквизитор
свои пацаны

Новороссийск:
В городе, который пережил страшное наводнение в 2002 году, постоянно работает пункт для сбора гуманитарки, независимо от того, есть наводнение или нет. Он находится на улице Скобликова, 3 - центр социальной защиты «Уют», который работает с девяти утра до шести вечера по будням. Телефон: 8 (8617) 61-34-96
Если у вас нет возможности отвезти все вещи туда, то можете отнести гуманитарку в администрацию внутригородского района по своему месту жительства.

http://www.kp.ru/daily/26246/3127281/
23.06.14 - 15:47 #6025755
star4rs
посетители

вот всё-же интересно, а почему беженцы не едут в гостагаевскую, холмскую, п. синегорск наконец....
только сочи, только хардкор?
23.06.14 - 16:00 #6025765
CHERRY-N
автофорумцы

QUOTE (star4rs @ 23.06.14 - 16:00)
вот всё-же интересно, а почему беженцы не едут в гостагаевскую, холмскую, п. синегорск наконец....
только сочи, только хардкор?

было бы смешно, если бы не было так грустно...
приехали люди с украины, семья. бежали вроде как, ибо бомбили город. ладно: тут поселились у родственников (не самых близких, но в положение вошедших). въехали по гостевой визе. спрашиваю, почему сразу не оформились, как беженцы? на что мне отвечают: а нас напугало то, что беженцев принудительно расселяют на север. (моё охреневание №1). далее, был у них варик поехать в деревню (места там побольше для размещения) - к таким же родственникам, тут же в краснодарском крае. ответ: "никакой деревни! мы в молодости в земле наковырялись, и там инфраструктуры никакой!" (охренела во второй раз). Ваще, чем больше слушала, тем больше выпадала в осадок...
А еще у нас говняный город, где "нигде нет вайфая", всё необоснованно дорого, и люди больше любят собак, чем людей (вкратце, что запомнила).
Честно скажу... Я уже вижу я для себя разницы: Запад, Юг, Восток... Это менталитет.
Вся Украина в одном анекдоте:
- Мыкола, пойдем москалям морды бить.
- А вдруг они нам?
- А нам за что? :blink:
23.06.14 - 16:50 #6025812
DESIRE
посетители

черри,поддерживаю :huh:
это укроинцы.
границу-закрыть,ждать.
23.06.14 - 16:52 #6025816
CHERRY-N
автофорумцы

QUOTE (kanadez @ 22.06.14 - 09:59)
НАРОД А МОЖ ЕСТЬ У КОГО ДЛЯ БЕЖЕНЦЕВ ЖИЛЬЕ НУ ИЛИ ПОДЕШЕВЛЕ ЧЕГО..У МЕНЯ УЖЕ НЕ КУДА ОДНИ ЖИВУТ И ЖДЕМ ЕЩЕ

А потом вы будете виноваты, что условия некомфортные создали - "уже некуда". Ростов расселит: Тюмень, Магадан, Красноярский край, Карелия и проч. - веллком! :hshk:

О, только что наткнулась в Инете - тожы ничо так
23.06.14 - 17:01 #6025832
DESIRE
посетители

выходит межнациональный конфликт на подобной почве.
23.06.14 - 17:03 #6025834
Шатун
модэры

Показывают по зомбоящику сющет про Славянск. Типа все плохо, воды нет, света нет, бомбят стреляют, в окружении и т.д.
и рассказывают, что жителям приходится ездить за водой кто куда, но многие едут к источнику. целебному-святому за 30км от города.
и как бедные люди в такую даль, чтоб баклажку воды.. :'(

и тут же интервью дядечки... он на нехилой иномарочке. грузит в багажник баклах полно, жалуется на жестокую судьбу.. сам в маечке спортивной, (я себе такую жоплю купить в высшей лиге) и ваще такой сильно бодрый пенсионер...

позвольте.. а как же окружение? как же света нет, где бензин он берет? ездят за 30 км от города, и нет нацгвардии? армии? фашиздов никаких по пути? :blink:

очень я путаюсь во всем этом..
23.06.14 - 18:55 #6025902
DEG
посетители

"Гражданство, как в америке по факту рождения" бугага :D
Они бы сначала для детей граждан РФ начали давать гражданство по факту рождения...
23.06.14 - 19:08 #6025910
Rusi
жёппотрах
засранцы

Шатун, та съездий ты в Крым, тут недалеко и расспроси подробно беженцев - стреляют и убивают там или все за#&ись, дабы не путаться ;) Заодно природу посмотришь, на пляжах песчаных позагараешь...
23.06.14 - 19:19 #6025915
Шатун
модэры

я боюсь со стрелятыми и убиватыми разговаривать..
я телевизору верю.. что видел, то и расказал.. :angry: :angry:
23.06.14 - 19:27 #6025924
bond
посетители

короче, брат с Украины слинял. Перевез семью в деревню на российской стороне, где остальная родня живет, после того как зондеркоманды пришли уже с оружием, ходили по дворам, расстреливая собак, собирая дань с местных. После этого кто в ополчение подался, кто в Россию переехал. На Украине держало хозяйство и дом. Хозяйства теперь нет.
Хз, впечатление, что либо оттуда людей просто выживают, либо набрали карательные отряды и пустили на вольные хлеба.
23.06.14 - 19:50 #6025933
CHERRY-N
автофорумцы

бонд, да ты кэп! )
23.06.14 - 19:55 #6025937
Шатун
модэры

может уже и майор..
23.06.14 - 19:59 #6025941
CHERRY-N
автофорумцы

забавно, однако... <_<
Если кто ихню мову разумиит, почитайте (сперто из фб)
Ostap #Drozdov

Хай це звучить грубо, але донбасців, які приїжджають у Галичину, я вважаю не біженцями - а втікачами. До нас утікають ті, хто останні 10 років тотально підтримували Януковича. А я запитую: від кого біжите? Від своєї відповідальності за діяння своєї Партії регіонів? Від тих, кого ви своїм стадним голосуванням утримували біля корита? І чи є гарантії, що поки донбаські жінки й діти обживаються на Галичині – їхні чоловіки не стріляють в українських хлопців? Ворог прийшов до твоєї оселі, а ти замість того, аби з ним боротися, втікаєш на Галичину – і ще при цьому вимагаєш, аби галичани замість тебе ризикували життям, виганяючи твого кривдника. Ну ви мене вибачте…

Біженці чи втікачі з Донбасу?

Давайте подумаємо разом, хто вони: біженці – чи звичайнісінькі втікачі?

Одна справа – коли зі Східної України на Західну приїжджають жінки з дітьми. А інша справа – коли "біженцями" є здорові двометрові бугаї, яким би лише футбол із пивом подивитись. І виникає запитання: з якої радості наші хлопці повинні їхати за тисячу кілометрів боронити Донбас від ворога і помирати там – тоді як їхні мужики долають ті самі тисячу кілометрів у зворотньому напрямку? Тому на запитання, сформульоване в першому реченні цього тексту, я відповідаю прямо: це – втікачі. Почнімо з того, що Женевська Конвенція про статус біженців (1951 р.) чітко говорить, що біженцем є той, хто змушений залишити межі своєї КРАЇНИ (!) через обгрунтовані побоювання за своє життя та безпеку. Біженці з анексованого Криму – це справді біженці, оскільки вони формально полишили іншу країну (Росію). А от біженці усередині унітарної країни – це щось нове. Тому я відмовляюся називати біженцями моїх співвітчизників із Донбасу. Вони в кращому випадку – переселенці, які вимушено міняють регіон проживання на кращий та комфортніший для себе. В гіршому випадку вони – втікачі. Різниця між переселенцями та втікачами очевидна. Переселенці змінюють місце проживання в намірах знайти кращу долю.

А втікачі знімають із себе відповідальність і претендують на статус жертви. Я вважаю донбасців утікачами. З багатьма із них я спілкувався особисто і можу заявити, що в їх особі Галичина дає прихисток вірним виборцям Партії регіонів (за поодинокими винятками). До нас утікають ті, хто останні 10 років тотально підтримували Януковича та його партію. Навіть на останніх виборах теперішні втікачі у своїй переважній більшості голосували за Тігіпка, а деяка частина – за Добкіна. Не пройшло й місяця, як ці люди вважають себе біженцями. А я запитую: від кого біжите? Від своєї відповідальності за діяння своєї Партії регіонів? Від тих, кого ви своїм стадним голосуванням утримували біля корита?
І чи є гарантії, що поки донбаські жінки й діти обживаються на Галичині – їхні чоловіки не стріляють в українських хлопців? Звісно, я щиро співчуваю кожному, хто змушений полишити свою рідну домівку. Безумовно, це трагедія, і не кожному дано зрозуміти всю її глибину.

Однак у цьому й полягає проблема з донбаськими утікачами. Вони залишають ворогові свою домівку і втікають – замість того, аби захищати її з усіх сил. Це – ганебно! Ворог прийшов до твоєї оселі, а ти замість того, аби з ним боротися, втікаєш стрімголов – і ще при цьому вимагаєш, аби твої сусіди за тисячу кілометрів мчали на допомогу і замість тебе ризикували життям, виганяючи твого кривдника. Ну ви мене вибачте… І тому я рішуче підтримую рішення мерії галицького міста Дрогобич, яка відмовилася приймати здорових чоловіків із Донбасу.

Наполягаю на тому, аби всі міста Західної України прийняли аналогічне рішення. Жінок і дітей – без сумніву, приймаємо і забезпечуємо всім необхідним. А от донбаські мужики нехай записуються у Нацгвардію чи зголошуються добровольцями – і в зону АТО. Хай виганяють зі своєї землі усіляку нечисть, аби повернути своїх дружин та діточок додому, на очищену територію.

Настав час чітко сказати всім мужчинам Донбасу: це несправедливо, коли чоловіки з усієї країни воюють за Донбас ЗАМІСТЬ вас, а не РАЗОМ із вами.
23.06.14 - 20:26 #6025964
novoros.info
посетители

QUOTE (Шатун @ 23.06.14 - 20:59)
может уже и майор..

не.. :) адмирал Ясенx%& .. :D :D :D

*прастите.. :blink:
23.06.14 - 20:27 #6025965
1 Пользователей читают эту тему (1 Гостей и 0 Скрытых Пользователей)
0 Пользователей:

Topic OptionsСтраницы: (100) « Первая ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 [73] 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 ...  Последняя » закрыто | новая тема | опрос